Avatar
10 January 2018 - Olfert Koning plaatste:

Leergang bekostiging ggz

Speciaal voor behandelaren in de ggz heeft de NZa een nieuwe leergang over declareren in de gespecialiseerde ggz ontwikkeld. De leergang is een gratis online cursus die in twintig minuten de basis van het zorgstelsel en de dbc-systematiek behandelt. Naast deze leergang is er ook een uitgebreide leergang. Deze uitgebreide leergang is gericht op medewerkers van de zorgadministratie en bevat alle informatie over de regelgeving in 2018.

Deelnemer aan pilot nieuwe bekostiging?
Neemt u deel aan de pilot rond het nieuwe zorgclustermodel voor de ggz en forensische zorg? Er is ook een leergang beschikbaar voor het zorgclustermodel. Deze is vooral bedoeld voor zorgaanbieders die meewerken aan de ontwikkeling van het nieuwe model, om hen te ondersteunen bij de pilots. Iedereen kan echter de leergang doorlopen en zo kennismaken met het nieuwe model. Het kost ongeveer één uur om deze e-learningmodule te doorlopen.

Aanmelden voor een leergang?
Alle leergangen zijn gratis en bereikbaar via www.dbcleergang.nl . Men moet zich eerst registreren. Zodra de bevestigingsmail met wachtwoord is ontvangen, kan men aan de slag.
 

 

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.