Avatar
11 January 2018 - Karik van Berloo plaatste:

Gratis zorgseminar Privacy en de Functionaris Gegevensbescherming

Nog 5 maanden tot u moet voldoen aan de nieuwe privacywetgeving! Bent u er al klaar voor? Veel regels blijven hetzelfde, maar er komt ook een aantal zware verplichtingen bij. Zo moet u als zorgaanbieder een verwerkingsregister bijhouden, DPIA’s doen en mogelijk een Functionaris Gegevensbescherming (FG) benoemen. Hoe gaat u dat vormgeven als (kleine) zorgaanbieder? Ofwel wat moet er gebeuren en wat moet u implementeren?

De FG kan een belangrijke rol spelen bij de implementatie van de AVG. Zeker gelet op de moeilijkheidsgraad van de nieuwe verplichtingen. De FG houdt onder andere toezicht op de juiste verwerking van persoonsgegevens. Daarnaast fungeert de FG als contactpersoon richting de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Tijdens het kennisseminar op 13 februari 2018 zullen wij u handvatten geven voor de implementatie van de AVG binnen uw organisatie en nader ingaan op de privacyregelingen en in het bijzonder op de nieuwe verplichtingen vanuit de AVG en de functie van de FG. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid voor vragen en discussie.

Aanmelden kan via: 

http://www.eldermans-geerts.nl/seminar-privacy-en-fg/

13 February 2018  -  13 February 2018
Gratis zorgseminar Privacy en de Functionaris Gegevensbescherming
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.