Avatar
12 January 2018 - Joost Kamoschinski plaatste:

Landelijke platformbijeenkomst Dwang en Drang GGZ Nederland

8 Februari 2018 organiseert GGZ Nederland de jaarlijkse platformbijeenkomst Dwang en Drang. Deze bijeenkomst komt voort en sluit aan bij de regiosessies D&D, die vanuit GGZ Nederland worden georganiseerd. De platformbijeenkomst is (alleen) bedoeld voor medewerkers uit het ggz-werkveld die betrokken zijn (beleid, uitvoering) bij de reductie van dwang en drang binnen de ggz.

Op de platformbijeenkomst worden landelijke ontwikkelingen rond dwang en drang gedeeld en besproken. Middels diverse presentaties worden relevante onderwerpen gepresenteerd zoals de wvggz, toetsing D&D IGJ, op- en afschaling binnen de keten en voorwaarden (extra) financiering HIC. Maar ook andere onderwerpen zullen (kort) de revue passeren.

De platformbijeenkomst wordt georganiseerd op 8 februari 2018 van 9.30 - 12.30 uur in Amersfoort (locatie volgt). U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

https://laposta.nl/f/ssxrmiccw0nn

Medio januari zullen deelnemers verder geinformeerd worden over locatie en definitief programma.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.