Avatar
15 January 2018 - Carolien van Bracht-Visser plaatste:

30 januari bijeenkomst financials jeugd-ggz

Dinsdag 30 januari van 10-12 uur organiseert GGZ Nederland  weer een bijeenkomst voor financials jeugd-ggz van lidorganisaties. Bij financial denken we aan controller/ HEAD/ zorgverkopers/accountmanagers.

Dit is de eerste bijeenkomst nadat alle jeugd dbc's zijn afgesloten en iedereen over is op de uitvoeringsvarianten van het sociaal domein. Daarom willen we er een interactieve bijeenkomst van maken, waar vooral tijd is voor het delen van kennis en uitwisselen van ervaringen.  Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn: afsluiten en uitfactureren van dbc's, contracteren, vertalen van contracten naar administratieve processen, verkrijgen van de nodige toewijzingen, inrichten en uitvoeren van het berichtenverkeer.

Voorafgaand zal van 9:30-10:00 afstemming zijn over het werken met functiegerichte tarieven bij de inspanningsgerichte variant

U kunt zich aanmelden bij svhoutert@ggznederland.nl. Graag horen we of u ook aansluit bij het overleg over functiegerichte tarieven.

 • Avatar
  15 January 2018 - Paul Winkelhorst zei:

  Heel interessant deze bijeenkomst. Ik denk alleen dat ik op dat moment nog volop bezig ben met:
  - Afsluiten, valideren en autoriseren van DBC’s
  - Inrichten van producten en tarieven 2018 (zoals bijvoorbeeld de producten voor IJsselland voor 2018 in productcategorie 55)
  - Overhevelen van patiënten van Jeugdwet DBC systematiek naar Jeugd WMO-T systematiek
  - Voorbereiden van de productieverantwoording 2017
  - Voorbereiden en uitvoeren accountantscontrole
  Dus ik zal niet aanwezig zijn.

  Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.