Avatar
22 January 2018 - Djieuwke Verseput plaatste:

In goed vertrouwen. De privacy jeugd goed geborgd: lied Moraya over eigen ervaringen met privacy

Moraya zingt: ‘Ik ben meer dan Dossier 107’

Over ervaringen van jongeren met privacy in de jeugdzorg

Moraya de Haan schreef het nummer Dossier 107 speciaal voor de voorstelling ‘Wat weet jij, wat weet ik?’. Een theaterstuk gebaseerd op ervaringen met privacy in de jeugdzorg. Het theaterstuk werd gemaakt in opdracht van de Manifestpartners ‘In goed vertrouwen; de privacy van de jeugd geborgd’, een coalitie van de VNG en ruim 20 branche- en beroepsorganisaties in de jeugdhulp en jeugdbescherming, waaronder GGZ Nederland, NIP, NVvP, VOBC, VGN, Jeugdzorg Nederland, ACTIZ en Sociaal Werk Nederland. Het werd ontwikkeld en uitgevoerd door ExPex, een organisatie van jongeren met ervaring in de jeugdzorg, onder leiding van Camie Bonger en Maurits Boote.

Lees meer over Moraya en haar inspiratie voor het lied op www.expex.nl/moraya-zingt-dossier-107.

Of beluister de clip op: www.youtube.com/watch?v=5InsGVASAsk

Voor meer informatie over het theaterstuk, de song van Moraya, en Expex: zie: www.expex.nl/ervaringstheater

Voor meer informatie over de Manifestpartners ‘In goed vertrouwen’ kunt u contact opnemen met met Léon Sonnenschein, programmaleider ‘In Goed Vertrouwen’, telefoon 06-48136863, e-mail Léon.Sonnenschein@VNG.nl

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.