Avatar
26 January 2018 - Dimence ggz plaatste:

Asito en Dimence winnen Best Practice Award

Dimence en Asito hebben 25 januari de Best Practice Award gewonnen. De award werd uitgereikt op de Vakbeurs Facilitair. Asito en Dimence hebben deze prijs gewonnen met de samenwerking: ‘Samen werken aan een beter leven’.

Door middel van deze samenwerking krijgen cliënten van de GGZ-instelling Dimence de kans om bij Asito te werken via cliëntparticipatie. Kees Blokland, Juryvoorzitter: “We zijn geraakt door de samenwerking van Dimence en Asito. Ook het verhaal van Jeroen heeft ons geraakt.”

Cliëntparticipatie
Het is sinds 2015 mogelijk voor cliënten om bij Asito werkervaring op te doen. Zo kunnen de deelnemers de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt. Monique Geux, Afdelingshoofd Huisvesting Dimence: “We willen structuur en eigenwaarde meegeven aan cliënten die op het punt staan weer de maatschappij in te gaan. Als een cliënt een werkervaringsplaats krijgt, is dat een grote stap voorruit.”

Lees verder over deze samenwerking:

https://www.dimence.nl/nieuws/dimence-en-asito-winnen-de-best-practice-award

Asito en Dimence winnen Best Practice Award
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.